Been there, done that

selfie2

Een paar dagen geleden werd ik getagd door Mariska van Flying Foodie, met de vraag of ik ook de #beentheredonethat tag wilde invullen. Aangezien ik een beetje inspiratieloos was voor een nieuwe blog, leek me dit wel een goed idee ;) Helaas heb ik niet zoveel te vertellen als Mariska zelf, omdat ik op sommige vragen simpelweg geen antwoord heb. Maar goed, als je wat meer te weten wil komen van mijn reisbelevingen dan zit je hier goed.

English: A few days ago I was asked by Mariska from Flying Foodie to fill in the #beentheredonethat tag. And so I did! It’s in Dutch though, as I was too lazy to translate the questions. I’m sorry. English next time!

bus4


Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

– IJsland
– Schotland
– Engeland
– Ierland
– Denemarken
– Duitsland
– Tsjechië
– Slovenië
– Oostenrijk
– Zwitserland
– Portugal
– Italië
– Hongarije
– Kroatië
– Curacao
– Frankrijk
– Slowakije
– Zweden


berlijn1blogWelke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?
Japan!! Dat komt goed uit want daar heb ik een ticket naar geboekt ;) Verder heb ik echt een eindeloos lijstje, maar een kleine greep: de Faröer Eilanden, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, de westkust van Amerika, Nepal, een roadtrip door Ierland (ik wil wel meer zien dan alleen Dublin & Howth!), Spanje (nog nooit geweest!!), Letland… En de balkan lijkt me ook heel mooi.5


Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)
Ik houd echt niet van shoppen op vakantie (zonde van mijn tijd en geld, dat kan thuis ook allemaal wel!), van strandvakanties word ik ook echt niet gelukkig. Ik ga voor een cultuurvakantie met vooral veel natuur! De combinatie natuur en (culturele) steden vind ik het leukste.


1


Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?
Nee :( Alhoewel, ooit werkte ik bij de Efteling en mochten we als ‘uitje’ naar Disneyland Parijs! Maar dat is denk ik niet waar deze vraag over gaat haha.

disney5


Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?
Sowieso IJsland. Daar was ik toentertijd in de winter, ik zou er graag nog eens in de zomer heen willen. Ik heb er nog lang niet genoeg van gezien! Schotland is ook een land waar ik terug naar blijf komen. En Edinburgh, altijd Edinburgh <3

14
Met wie ga je meestal op reis?

My and myselfie ;)


blog10


Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?
Vroeger ging ik met mijn ouders altijd in Nederland op vakantie. Vooral naar campings en Centerparcs. Ik kan me niet veel meer herinneren, behalve een Centerparcs in St. Oedenrode. Daar hadden ze een heel leuk golfslagzwembad ;)

Binnenkort ga ik twee dagen naar Rotterdam, ik ben benieuwd!


Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?
Eigenlijk geen van beiden, als ik echt zou moeten kiezen, dan een dierentuin. Maar eigenlijk vind ik dat zielig. Mmm…

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Geen van beiden haha! Ik houd wel meer van sneeuw/kou, zeker, maar een ski-vakantie lijkt me echt helemaal niks.


2blog


Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?
Mmm.. gelukkig heb ik er niet veel, het meest vervelende vond ik toch wel toen ik in een hostel in Milaan aan kwam en het al heel klein en crappy bleek te zijn. Wel schoon gelukkig, maar gewoon heel oud. Daarbij zat ik ook nog met 2 mannen in klein kamertje, wat niet erg is, maar eentje was een oude, dikke man die echt SNURKTE alsof zijn leven er van af hing!! Zelfs de receptie kon het horen (helemaal aan de andere kant van het hostel) en het ging recht door mijn oordopjes heen. Ik heb toen echt geen seconde geslapen, wat een frustratie was dat. Ik wist niet dat er zoveel geluid uit een mens kon komen!Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?
Om eerlijk te zijn kan ik er niet zomaar 1 noemen, vakantie voelt meer als een aaneenschakeling van leuke dingen. Maar ik heb goede herinneringen aan de treinreis in Schotland, de dag dat ik een free walking tour deed in Porto en vieze ‘tosti’s’ at en biertjes dronk met de groep, touren met de gele tram en cupcakes eten in Lissabon met mijn vriendinnen, het Airwaves-festival in Reykjavik, de leuke walking tour in Praag…


OLYMPUS DIGITAL CAMERANaar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?
Japan sowieso. Hopelijk nog meer, maar ik heb nog niks op de planning staan. Meestal boek ik nooit ver van tevoren ;)


Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Oef, moeilijk. Ik zou het niet zo snel weten! Rusland? Haha, dat trekt me op zich niet zo.

Follow:

3 Comments

 1. February 25, 2016 / 08:21

  Leuke post heb je er van gemaakt :)! Nooit gedacht dat jij op Curaçao bent geweest, daar had ik je nou nooit geplaatst :) Veel strand en veel warmte..

  • Angélica
   Author
   February 25, 2016 / 10:49

   Thanks! Haha nee klopt, maar ik heb er familie wonen en we gingen er 10 jaar geleden heen met ons gezin. Het was meer een familie-uitje zeg maar ;) Ik zou er zelf niet zomaar voor gekozen hebben! Zeker niet mijn droomvakantie haha.

 2. February 25, 2016 / 08:43

  Wat een heerlijke tag is dit toch! Ik was ook getagd, dus ik gok dat ik hem ook maar eens ga invullen! Leuk! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?