Angélica Vis Fotografie – 2 jaar!

Zonder me er van bewust te zijn is het 2-jarig jubileum van mijn bedrijf alweer voorbij gegaan. Een cliché, maar wát gaat de tijd toch snel. Een jaar geleden schreef ik deze post, waarin ik aangaf toch nog wel wat struggles te hebben. Is dit dit jaar beter gegaan?

Eerlijk? Ik schrijf deze post voor een tweede keer, omdat ik de eerste keer een heel lang, beetje negatief verhaal had getikt. Dat voelde toch niet goed. Want eigenlijk gaat het wel beter dan het eerste jaar, maar eigenlijk nog niet zo hard als ik zou willen. Het is soms lastig, helemaal met al die social media, waar iedereen met 2 jaar al fulltime lijkt te gaan en te kunnen leven van een succesvolle onderneming.

Iets wat bij mij absoluut niet van toepassing is. Ik werk eigenlijk ook bijna nog net zoveel in de horeca als vorig jaar. Alhoewel ik dat ergens ook graag anders had gezien, weet ik eigenlijk ook dat dat helemaal niet mogelijk is. Goede dingen hebben nou eenmaal tijd nodig. Rome wasn’t built in a day ;)

In dit tweede jaar heb ik 9 bruiloften, 4 branding sessies en 7 portretsessies gefotografeerd. Daar ben ik eigenlijk gewoon tevreden mee. Ook heb ik voor het eerst een workshop gegeven, wat natuurlijk heel spannend is.

In het derde jaar hoop ik natuurlijk zo door te gaan maar dan gewoon wat meer. Zo zou ik heel graag nog meer branding sessies willen doen, dat vind ik echt heel leuk. Dat kan zijn van een portretsessie met een illustrator tot het vastleggen van een sfeerbeeld van een bedrijf. Ook zou ik wel iets meer doen dan alleen fotograferen. Misschien meer workshops geven, printjes gaan verkopen in een Etsy-winkel, iets meer doen met mijn grafiekwerkkunsten, video’s maken? Ik weet het nog niet, maar ik denk dat er wel ruimte is voor uitbreiding!

Om deze blog-post wat spannender te maken ga ik even 5 van mijn favoriete foto’s delen van dat jaar. Dit is natuurlijk ONMOGELIJK moeilijk, dus je moet er maar even bij stilstaan dat ik er waarschijnlijk nog wel 30 had kunnen uitkiezen ;)

Haha, veel zoenende mensen! En stiekem werden het er 6 natuurlijk, paste ook wel iets mooier.

Dus, op naar een succesvol 3e jaar :) Houd trouwens mijn andere blog even in de gaten, want ik zal die de komende tijd weer veel updaten: portfolio blog

Daar schreef ik ook een post over favoriete foto’s van 2018, waar ook een paar bij staan die ook makkelijk in dit rijtje hadden gepast.

Dus, blijf vooral lekker plakken, want ik ben voorlopig nog niet klaar met fotograferen :)

Follow:

2 Comments

 1. August 11, 2019 / 10:46

  Wauw je schiet in ieder geval prachtige plaatjes.
  Ik werk zelf ook als freelancer, en het is niet altijd even makkelijk. Ik heb het voordeel dat ik nog studeer, maar ik hoop het na mijn studie toch wel uit te kunnen breiden.

  • Angélica
   Author
   August 17, 2019 / 15:43

   Dankjewel, wat lief!
   & Ja het is wel lastig he? Het heeft gewoon tijd nodig denk ik, we komen er wel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?