Hi!

Hoi! Ik ben Angélica, een twintig-en-nog-een-beetje (veel beetje) fotografe uit Den Bosch. Ooit studeerde ik af aan de kunstacademie met een diploma in illustratie, tegenwoordig ben ik vooral bezig met fotografie. Het enige kunstwerk wat ik tegenwoordig nog maak is latte art, als barista zijnde. Verder lees ik graag, maak ik graag selfies (vooral op reis!), ben ik gek op planten (#crazyplantlady), pizza, thee, katten en Britse panel shows. Maar mijn grootste passie is toch wel fotografie, wat ik dan ook graag hier deel op mijn blog. Nieuwsgierig naar mijn portfolio (voor een eventuele samenwerking? of gewoon?), die vind je hier.

Deze blog is vele jaren geleden begonnen als persoonlijke blog, uiteindelijk gegroeid tot een reisblog en tegenwoordig meer een combinatie van de twee. Ik schreef vroeger in het Engels, waardoor de oudere artikelen en sommige stukjes waarschijnlijk nog in het Engels zullen zijn. Zelfs deze tekst stond nog jaren online in het Engels, moet je nagaan.

Hoe dan ook, op mijn blog wil ik je vooral meenemen op mijn reizen, je de prachtige wereld laten zien en vooral heel veel foto’s delen!

Hier nog even een recente selfie, hoi!

2 Comments

 1. Jerrel feller
  February 7, 2017 / 09:03

  Hi Angelica! Ik volg jouw Blog volgens mij al 4 jaar. Echt coole mooie sfeervolle fotos!
  Ga door! Ik blij je volgen

  Groetjes
  Jerrel

  • Angélica
   Author
   February 7, 2017 / 21:22

   Hi! Jaaa ik ken jou wel via instagram, wat leuk dat je mijn blog ook volgt :D
   Dankjewel!!
   :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?