100 Days – Week 4

dag27

Een dag later dan anders, maar ik was dit weekend op het Best Kept Secret festival en had uiteraard niet de tijd om het op maandagochtend al online te hebben staan. Noch de wil trouwens, wat ben ik kapot #oma. Maar goed, hier is ie uiteindelijk dan toch, mijn weekoverzicht! Ja… meer heb ik er niet over te vertellen?

A bit later than usual as I was at Best Kept Secret festival last weekend, but here it is; week 4 of the 100 Days project.

day 22 – monday
dag22

Ah nee, toch niet weeer die Monstera?, hoor ik je al zuchten. Maar kijk, hij heeft een baby gemaakt! Het zag er eerst nog uit als een eenhoorn-hoorn, maar is inmiddels ontwikkelt tot een ware monsterbaby! Ik ben trots. Verder werkte ik die dag o.a. aan mijn Keulenpost en haalde daarvoor weer even mijn travel journal tevoorschijn.

That damn Monstera again? But look, it has a new baby leaf! Today I worked on my big Cologne update so I read a bit in my travel journal :)day 23 – tuesday
dag23

Deze foto heb je misschien al voorbij zien komen op Instagram, ik kon het niet laten. Hoe Instagramwaardig is deze foto? De brownies waren overigens ook erg lekker, na een flink potje sporten vond ik dat ik ze wel verdiend had. Enigszins verantwoord nog met Griekse Yoghurt en blauwe bessen :) Over sporten gesproken, eigenlijk was dit de foto die ik eerst had gemaakt. Het viel me op hoeveel roze spullen ik wel niet heb voor het sporten! Je zou zeggen dat roze mijn lievelingskleur is, maar dat is het toch niet. Desondanks koop ik alles in het roze. Tjah.

I had some YUMMY lunch/after workout treat. Brownies with Greek yoghurt and blueberries, ahhh. So delicious! This picture is just incredibly Instagram, isn’t it


day 24 – wednesday

dag24

Deze foto kwam een beetje raar tot stand, want ik wilde graag een foto uploaden van mijn Fjallraven tas op Instagram (ja random verhaal, iets met een hashtag enzo) en toen kwam ik op het idee om een foto te maken van mijn Totoro pin :) Deze kocht ik in Tokyo als een soort aandenken en zit nog steeds op mijn tas, ik ben er zo blij mee. Zo’n kleine herinnering maar toch eentje die je elke dag bij je draagt.

I wanted to upload a picture of my Fjallraven bag on Instagram (I wanted to use a hashtag blabla boring story) and just realized it would be more fun to take a picture of my Totoro pin that I’d bought in Tokyo! I love it dearly and am always very afraid to lose it, it’s such a small pin but contains such a big memory <3


day 25 – thursday
dag25

dag25a

Ik was bij mijn ouders voor mijn papa’s verjaardag! Ze hadden een nieuwe lamp en die vond ik wel geschikt voor een selfie ;) En een bonusfoto omdat ze altijd zulke mooie bloemen in de tuin hebben.

At my parents for my dad’s birthday. I took a selfie in their new lamp and also added a bonus picture of one of their pretty flowers, amazing garden they have.


day 26 – friday
dag26

Een snelle selfie, want met veel gehaast pakte ik snel mijn spullen in en vertrok ik naar Best Kept Secret! Ik moest om half 12 al aan de slag als vrijwilliger (net als vorig jaar) dus ik moest opschieten…

A quick selfie as I was on my way to the Best Kept Secret festival :)day 27 & 28 – the weekend

dag27

Tjah, in het weekend was ik dus op Best Kept Secret en daar mag je nou eenmaal geen spiegelreflex mee naar toe nemen. Ik besloot mijn Instax mee te nemen als een soort compromis. Ik blijf het een leuk ding vinden, zeker een aanwinst voor mijn cameracollectie! Ik ging dus vrijwilligerswerk doen, net als vorig jaar. Zoals je misschien zelf ook al gemerkt had was het voornamelijk echt verschrikkelijk weer en heb ik een beetje gemengde gevoelens over dit weekend. Ik zou met iemand samen gaan, maar nou moest ik last minute toch nog alleen. Gelukkig waren er mensen die ik vorig jaar heb leren kennen en waarbij ik op de camping kon, daarbij kwam ik ook nog genoeg andere bekenden tegen. Maar ik haat kamperen met een passie en besloot dus uitgerekend dit weekend om toch maar weer sinds 8 jaar te kamperen. Daarbij liet mijn lichaam me ook in de steek en heb ik veel pijn gehad, maar dat was voornamelijk ‘s nachts. Je begrijp dat ik totaal brak terug kwam, aangezien ik ook helemaal niet geslapen had door de pijn. Maar zondag was was het mooi weer en mocht ik precies bij de concerten die ik wilde zien op het mindervalidedek staan als ‘werk’. Perfect! Ik heb veel leuke concerten gezien (die ik ook graag wilde zien) en ook zeker een leuke tijd gehad, met leuke ervaringen ook (zoals de artist catering doen!), maar het was toch niet zo leuk als vorig jaar. Ik denk dat het vooral komt door het weer, want dat was echt niet leuk meer, zaterdag was wel een dieptepuntje. Maar verder was het alsnog een leuke ervaring, al weet ik nog niet of ik volgend jaar weer mee ga doen. Dit ligt niet aan het festival zelf, meer door persoonlijke omstandigheden denk ik. Het was gewoon een beetje pech hebben allemaal, maar desondanks heb ik het zeker leuk gehad! Mijn favoriete concerten waren denk ik toch wel van Christine & The Queens (fangirl), Beck, Beach House, Ásgeir, Unknown Mortal Orchestra, Explosions In The Sky, Yeasayer, Two Doors Cinema Club… en het paard bij Bands Of Horses haha. Ik ben wel een beetje zo’n nerd die echt voor de muziek gaat, maar in dit geval natuurlijk ook voor de ervaring van het vrijwilligerswerk en sfeer. Ik word wel heel gelukkig van een concert van een band die ik echt gaaf vind! Wat dat betreft was het wel een geslaagd weekend :)
(Zo, hoppa, ineens een heel persoonlijk verhaal haha.)

From Friday till Sunday I was at Best Kept Secret festival! Just like last year I did some voluntary work there, that means that you’ll get free entrance to the festival and campsite in exchange for a few shifts at the festival. It was really shitty weather though (so. much. RAIN.) with the exception of the last day and everything didn’t went as planned, but it was still fun anyway :) Saw some great bands!

Follow:

6 Comments

 1. June 21, 2016 / 11:54

  Prachtige foto’s weer en erg leuke selfie zo via de lamp.

  • Angélica
   Author
   June 21, 2016 / 23:30

   Lief, dankjewel!

   [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 2. June 21, 2016 / 18:31

  Van alle posts in mijn Bloglovin-updates heb ik deze tot het laatste bewaard, en je hebt niet teleurgesteld hoor ;) Loveee iiiit, altijd nog.
  Vooral ook hoe je mama heel sneaky mee op de lampfoto staat, hihi. En doe mij ook een Instax!

  • Angélica
   Author
   June 21, 2016 / 23:29

   Awww zo lief! Thanks! En ja een Instax is zooo leuk, nooit spijt van gehad ????

   [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 3. June 21, 2016 / 20:46

  Vrijwilliger zijn op zo’n gaaf festival lijkt me heel leuk om een keer te doen! Jammer dat wat tegenviel, met slecht weer is het een stuk minder. Maar misschien vind je volgend jaar een ander leuk festival om eens als vrijwilliger te werken? :)

  • Angélica
   Author
   June 21, 2016 / 23:28

   Jaaa het is zeker heel leuk om te doen, heb het vorig jaar ook gedaan! Best Kept Secret is lekker dichtbij en ook gewoon een heel fijn festival, maar misschien volgend jaar iets anders ja! Dit jaar was het gewoon veel pech, maar het festival zelf was zeker tof :)

   [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?