100 Days – Week 3

week3

Week drie alweer! De tijd vliegt mmm? Deze week was alweer niet zo heel spannend, mijn leven is gewoon een beetje saai ;) Maar ik ging wel naar Keulen deze week! Dat was wel een hoogtepuntje, het was ook heerlijk weer en ik schoot een hele hoop foto’s. Daarover woensdag meer…

Time for the pictures of week 3! This week was again, not very exciting, but the weather was nice and I went to Cologne. That was definitely a highlight of the week :) I’ll be posting more about Cologne on Wednesday, be prepared!

day 15 – monday
dag15

En alweer een diptych (ik typte bijna dickpic…), het lijkt wel een thema te worden! Op deze maandag werkte ik de hele dag en kwam ik thuis en had ik gewoon echt 0,0 inspiratie voor een foto. Uiteindelijk kwam dit er uit, vond ik toch nog wel wonderbaarlijk.

After a long day at work I didn’t feel very inspired but eventually I had a selfie session with my monstera which always works haha.


day 16 – tuesday
dag16

Een rommelig dagje, een beetje werken, een beetje sporten, naar de fysio, proberen me voorbereiden op Keulen, blog-posts schrijven… Hier was ik onderweg naar de markt voor een ijsje met een vriendin! Ik zag deze mooie schaduw en snelde weer naar boven om mijn camera te halen en snel dit plaatje te schieten. Een soort instant inspiratiemomentje.

A weird, messy day. This is just down in my hallway, I went out to get some ice-cream with a friend :)


day 17 – wednesday
15

Vandaag was ik in Keulen! Dat was nogal een gedoe want het was een hoop ellende met de NS (waar ik vorige week nog zo leuk schreef dat treinreizen mijn lievelings was. Misschien niet met de NS… oeps.) Het werd uiteindelijk een heerlijke dag waar ik eeuwig rondslenterde en een hele hoop plaatjes schoot. Jullie moeten het voor dan even doen met een saaie selfie, woensdag een hoop meer!

Today I arrived in Cologne, which was quite a hassle as a lot of trains were delayed and it was unsure if I could take a next one. Will tell more about it on Wednesday, with a lot of pictures as well! A simple selfie will have to suffice for now ;)

day 18 – thursday
dag17

En nog steeds in Keulen. Het was weer heerlijk weer, ik huurde een fiets en fietste de hele dag door allerlei verlaten straatjes. Genieten!

Still I Cologne, where the sun still shone and I rented a bike and cycled through the city. It was such a lovely day!day 19 – friday
dag19

Op deze dag was ik mijn fotoproject helemaal vergeten! Ik moest weer werken (en dat is van half 8 tot 6) en snelde daarna meteen door naar een vriendin. Ik kwam rond middernacht weer thuis, waar ik nog even heel snel een paar selfies schoot. Best grappig effect zo met die paardenbloemlamp! Ach ja, elke foto telt ;) Het gaat om het idee!

I totally forgot the project on this day, so busy! I came home around midnight and took a few quick selfies with my Ikea lamp, which gave kind of a cool effect I guess. Well, at least I took a picture, right?day 20 – saturday
dag18

Ik fietste naar huis en kwam deze geweldig mooie deur (of ja, bloemen om de deur…) heen. Sowieso een mooie straat dit, vol met statige, dure herenhuizen. Ik stond hier dus uitgebreid foto’s te maken terwijl een hele rij taxichauffeurs me maar vreemd aankeken haha! #noshame

I found this beautiful house on my way home and decided to take picture of it. That’s it!


day 21 – sunday
dag20

Ik pas een paar dagen op op twee katjes van een vriendin van me (die vorige week op de foto stond!) Dit is Dolby, ook wel Dollie genoemd, en ze heeft de grootste groene oogjes die je ooit gezien heeft en de meest sullige blik! Grappig genoeg zie je dat dan weer net niet op deze foto ;)

I’m catsitting two cuties, Dolby & Comma. This is Dolby :)

Follow:

8 Comments

 1. June 13, 2016 / 09:07

  Die van maandag zijn echt prachtig! Maar je zelfportretten zijn sowieso altijd mooi.

 2. June 13, 2016 / 11:37

  Prachtige foto’s weer, ben erg benieuwd naar alle foto’s die je gemaakt hebt in Keulen.

  • Angélica
   Author
   June 14, 2016 / 19:24

   Dankjewel! :) Ha dat zijn er een hele hoop, be prepared ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?