the stars came out once the lights went out

bloggg

Een maand geleden was het 13 Oktober en zat ik in Venetië te genieten van het zonnetje. Het is echt onwerkelijk als je je bedenkt dat dat toch maar een maand geleden is. Het voelt namelijk eerder als een jaar, of alsof die hele Interrail trip nooit gebeurd is! Een vreemde gewaarwording..

Tijdens mijn reis was het overal in Europa al flink herfst aan het worden, vol met bomen in die prachtige herfstkleuren. Ik heb het idee dat Nederland een beetje achterliep. Of misschien heeft mijn stad gewoon veel te weinig groen om daadwerkelijk het verschil te kunnen zien? Maar goed, eindelijk is het er hoor, de herfst, in haar volle glorie. Ik trok vorige week op pad met mijn camera en maakte wat foto’s, enzo. Meer heb ik er niet over vertellen, de afgelopen weken waren niet zo spannend ;) Veel cocoonen met thee, dekentjes en een boek :)

Translation: Just a month ago it was October 13th and I was in Venice enjoying the warm weather. I just cant believe it’s been not even month ago since I came back, it literally feels like forever. Sometimes I’m wondering if I just made it all up, the whole trip. It often feels like it never happened! It’s definitely a weird feeling, but thank god I still have lots of pictures <3

Anyway, while I was traveling through Europe, autumn had already begun in most of the countries. But when I got home it seemed like my country was a little late to the party? Maybe my city just doesn't have enough trees, I'm not sure. But here it is, finally :) I was at my parents place last weekend and the train ride through the forests was so pretty! Sadly I had no camera with me and no time to take some pictures :(

IMG_9024blog

IMG_9028blog

IMG_9045blog

IMG_9050blog

IMG_9066blog

IMG_9081blog

IMG_9144blog

IMG_9171blog

IMG_9173blog

IMG_9175blog

IMG_9193blog

IMG_9261blog

IMG_9251blog

4 Thoughts on “the stars came out once the lights went out

 1. What beautiful trees! I can’t find any trees like that here! I love the curvy and winding shapes!

  [Reply]

 2. antoinette van peperstraten on November 13, 2013 at 22:58 said:

  ohhh nu wil ik in het bos lopen. en je haar is zoooo mooi!!!

  [Reply]

 3. Fijne plaatjes! En ik vind jouw haar ook echt geweldig <3

  [Reply]

 4. So pretty <3

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Post Navigation