guides · travel

Things To Do In Innsbruck, Austria (Part II)

Vorige week schreef ik deel 1 met mijn tips over Innsbruck. Vandaag volgt dan dus deel 2 (die zag je niet aankomen he?). Die van vorige week gemist? Dan volgt hier nog even een kleine intro over deze stad. Innsbruck, de hoofdstad van Tirol wordt het ook wel genoemd. Je zal hier waarschijnlijk niet zo… Continue reading Things To Do In Innsbruck, Austria (Part II)

travel

Things To Do In Innsbruck, Austria (Part I)

Innsbruck, de hoofdstad van Tirol wordt het ook wel genoemd. Je zal hier waarschijnlijk niet zo snel aan denken als een city trip bestemming aangezien het vooral bekend staat om de Olympische Winterspelen en de bergen. Maar juist daarom is het zo leuk om hier wel naar toe te gaan, helemaal in het laagseizoen! Je… Continue reading Things To Do In Innsbruck, Austria (Part I)

personal

Maandoverzicht April – Lente! (& Leuven)

April doet wat ie wil, zeggen ze toch? Zo voelde het wel een beetje deze maand, helemaal wat weer betreft. Zo begon het met heerlijk lenteweer en werd het uiteindelijk weer koud en guur. Ondertussen staat wel alles mooi in bloei en voelt het toch wel een beetje als lente. Maar het echte lentegevoel heb… Continue reading Maandoverzicht April – Lente! (& Leuven)